Tuesday, May 4, 2010

Penang, aku pasti datang lagi.

Percutian yang agak sempurna. Kalau nak cakap sempurna sangat pun tipu la kan? Satu perkara aku belajar tentang life, tiada perkara sempurna. Jadi perlu belajar menerima ketidaksempurnaan dan jadikannya sesempurna mungkin. Barulah aman hidup.

Walaupun trip kali ini adakalanya diselang seli dengan perangai macam bagus seseorang, tapi aku have fun. Sangat2! Gelak tak berhenti sampai hampir putus urat perut aku.

Oh, Penang, aku pasti akan menjengukmu kembali. ;)


My favorite. Naan cheese + Tandoori @ Kapitan

Bye Penang.

13 comments:

Adziim said...

Belum pernah pergi, nanti bolehlah minta kamu jadi pemandu pelancong ku.

CAHAYA said...

Adziim - Boleh je. No problem!

Shima Ibrahim said...

Love the first picture - has a classic touch to it. ;)

CAHAYA said...

Shima - Yeah! Me too. My sister and I called it 'album cover' version. ;)

DrSam said...

percutian keluarga yang hebat! Lokasi pun hebat!

mahpuzah said...

love those pictures..the roti nan looks yummy. did you go to bukit bendera?glad you had a good time. lain kali bole pi lagi nah? love you sweetie.

mummysyafie said...

tak sampai lagi penang ni. bila la leh gi..

CAHAYA said...

DrSam - Best dan seronok!


mahpuzah - Bukit Bendera tak pergi. Diorang cakap tutup. Tapi bila dah balik KL diorang cakap ada pulak. Ntah la. Lain kali sure nak dtg lagi! Love u too.

CAHAYA said...

mummysyafie - kena dtg Penang. Best!

Faisal Admar said...

i suka nan garlic! :) mee udang pun belum kena lagi kan! :)

CAHAYA said...

mee udang sudah! ari tu sblm balik singgah sg. dua.

Jard The Great said...

haha.. pernah gi penang tp tunggu dlm kereta ja sbb temankan kawan amik barang

CAHAYA said...

Jard - Rugilah pergi jauh-jauh tapi duduk dalam kereta je.