Friday, July 2, 2010

You got to be kidding!!!

Achtung!!!

People with serious B.O, please stay away from me. You stink!!

In case you haven't heard, there's a word called SHOWER and inventions known as DEODORANT and SOAP to curb your issue.

B.O = Body Odour

10 comments:

HEMY said...

huhu...kalau kawan pun nak tegur susah..pompuan tegur laki ok kot..tp kalau pompuan yg bau..laki nk tegor..sian jugeee

en_me said...

bau ketiak masamm kanns.. ahaks

DrSam said...

saya tak tahan kalau yang bau kari tu, tapi kalau dah tiap-tiap hari kat kebun getah ni dengan bau getah sekerap...bau kari pun tenggelam :)

Ad Rifza said...

Huhu..bau maskulin ok tak?haha

mummysyafie said...

ish..ish..pernah one day kat opis ada sorang pelawat kot. waktu lalu depan dier..semua orang tutup hidup. tapi mmg hazab...sampai masuk lif pun still bau ketiak..mak aii...

CAHAYA said...

HEMY - Lelaki ke perempuan ke, sama je susahnya. Susah nak cakap, "Eh, kau ni berbaulah!" secara sopan santun. Kalau kita tutup hidung dan cakap, "Eh, bau apa ni?" Dia mesti jawab, "Aku tak bau apa2 pun." So macam mana nak tolong tu?


en_me - Segala jenis bau memang tak best. Ketiak, kaki, mulut. Yucks!!!!

CAHAYA said...

DrSam - Rasanya bau getah lagi mulia dari segala bau kaki dan ketiak arab dan aney. Huhu. Scary!


Ad Rifza - Bau maskulin alone, memang best! Silap2 nak dekat supaya bau tu melekat. Tapi kalau maskulin campur baju kepam tak basuh dan badan yang berkari, big NO NO, okay!

CAHAYA said...

mummysyafie - Tak tahu la orang yang ada bau badan ni. Samada hidung diorang dah kong sampai tak bau atau diorang memang suka bau tu. Ala2 cave men style. Yucks.

Saya pernah tengok wayang kak, bau kaki. Bau stokin yang lembab dalam kasut kulit. Ya rabbi, terus hilang mood saya nak tgk movie. Bodoh btol!

Nem0 o0h Nem0 said...

adoii benci tul la ngn bau badan!!!
kat opis ni ade sorang,
lagi satu yg sy tk suka bau mulut..eyaaaakkkkkkkkkkkkk

CAHAYA said...

Apa yang berbau semua akak tak suka. Ape ntah! Kadang2 tu lawa, hensem. Tapi stink!