Friday, September 3, 2010

Duit raya oh duit raya.

Panjang betul queue untuk tukar duit raya. Ye lah, sebelum ni tak penah buat sendiri. Semua order je kat orang. Now beratur sendiri, terasa gak lah bengang.

Akhirnya selepas 1 jam dapatlah duit yang diorder. Chewah! Macam banyak je kan? Takdelah banyak macam owner blog orang kaya. Dengar kata duit raya dia allocate RM30k. Isk! Nak la raya rumah dia. Hehe.

Agak kecewa dapat duit yang ditukar. Dapat duit buruk. Siap ada yang koyak lagi. Baik takyah! Baik tukar dengan mamak jual roti canai. Sama je bau kari. Haish!!!


Sent from my iPhone

14 comments:

*~ aRaBeLLa ~* said...

eh rumah sape tu nak gi jugak!

CAHAYA said...

hehe. rumah blog orang kaya. honeytothebee. tukarkan e kepada 3.

sepul said...

kih kih kih. sapa yg dapat duit raya buruk tu mesti rasa mcm hampeh weh!

theblabber. said...

30k? rumah sape? jom kita serbu!!

Faisal Admar said...

haha best! kari mamak!

CAHAYA said...

sepul - tu lah! mesti ingat tak ikhlas je bagi duit koyak. Sengal punya bank.

CAHAYA said...

theblabber - kan? 30k tuh! Gila ah!

CAHAYA said...

faisal - best ke kari mamak? sedap lagi kari my mom!

Faisal Admar said...

er nasi kandar beratur?

CAHAYA said...

faisal - err. tu mmg sedap. isk. nak sotong!

theblabber. said...

sila spare some utk aku. balik ni aku tuntut ok?

;)

i.am.belle said...

Selamat Hari Rayaaaaa :D

CAHAYA said...

theblabber. - Dah abis lah. Huhu.

CAHAYA said...

belle - Selamat Hari Raya jugak. Maaf kalau ada salah dan silap yer. :)