Monday, September 20, 2010

It just a number.

When you really love someone, age, distance, height, weight.. is just a damn number.

Take care and be good. ;)


Sent from my iPhone

11 comments:

sally said...

Agree..

Nem0 o0h Nem0 said...

tapi ade jugak yg 'kisah' lagi2 pasal berat.. =)

HEMY said...

but the number kalau kena gaya leh menang ekor..ahahahaha

❀aRaBeLLa❀ said...

ala tak de button like lak..hehe

sepul said...

satu lagi... body figure, certain body part size... ;)

sarcastic gila komen aku kali nih

F A R Y N said...

agree!
yey

@xiM said...

kenapa makin malas blogging?

Faisal Admar said...

wah hanya update melalui iphone!

Skullsplitter said...

yup. btul la tu. tp tk semua manusia memilihkan? cume kadang2 mereka yang rase diri tu kekurangan tk pernah cube jadi yg terbaik malahan buatkan org lain lebih membenci. kadang2.. kite perlu lihat siapa kita dan apa yg tk disukai org lain ttg kita. adakah pada fizikal kita? adakah pada sifat atau perangai kita? just my 2cents. :P

Suka Bebel said...

ingatkan kamek jak makin malas update.hehe

CAHAYA said...

tu la. malas sangat nak update n malas sangat nak melawat blog2 orang lain. pastu malas nak jawab komen jugak. hehe.