Monday, November 22, 2010

Musibah.

Orang cakap, biar mulut busuk, jangan hati busuk. Biar gelap kulit, jangan gelap hati.

Semalam, selepas beberapa Tweets berkenaan dah lama ku x blogging, terus ada seorang durjana bikin my blood go upstairs. Kira dia sorang je la kawan ramai. Gimam boleh? Paneh weh. Rasa nak telan je dia hidup2. Dah lah aku tengah lapar. Memang cari nahas la.

Lepas few tweets hatred unmentioned kepadanya, aku terus click 'Unfollow'. Kurang dah kawan ko satu. Eh lupa, kita kan tak kenal.

Hamikk kau!!

p/s: kadang-kadang kita tak sedar yg musibah yg kita dapat tu akibat dari mulut kita yg juga musibah. K thanks bye.

@sakinahmd

Sent from my iPhone

4 comments:

Wahidah said...

ignore je org2 gini keen...tolak tepi je mereka k

CAHAYA said...

dah tolak siap2 dah u.

theblabber. said...

gimam ialah apa?

Anna Suzana said...

yelah apa makna gimam tu ???