Sunday, March 20, 2011

Alam dan manusia.

Plat bumi bergerak. Earthquake. Perangai manusia berubah. Apa punca pun aku tak tahu.

Makin tua aku ni, makin aku rasa susah nak jaga hati orang. Makin rasa susah nak ramal apa orang fikir. Yelah, diri sendiri pun bukan mind reader. So nak predict lebih-lebih memang tak dapat la. Tapi aku hope jugak kalau dapat-dapat aku pastikan punca dia berubah.

Penat fikir.

Lama-lama aku jadi malas. Lantak la ke dia. Pandai-pandai la dia cari aku nanti bila dia susah.

6 comments:

Frodo Baggins said...

cari bila susah je mmg wajib kene tendang ehkekekeke


>>___<<

CAHAYA said...

tu la. aku mmg nak tendang dia bila next time dia cari aku. dem!

Faisal Admar said...

haha manusia memang macam tu.

benci!

oh ya. btw, cahaya pakai apa ye blog via iphone?

CAHAYA said...

Faisal, I blog using email je. Tak de pakai apa2 application.

Nr said...

Salam...at last after more than 2 years..I'm on the blog again...how r u?

DrSam said...

mungkin bila dah kena tsunami baru cari you CAHAYA.