Monday, October 27, 2008

The DeepaRaya Open Office Has Been Canceled?


I don't know why. I don't really wish to know. Just, I'm glad it does not happen anyway. I'm in not-so-good-term with the 'organizer', which the 'organizer' is consist of one person. And the 'organizer' charging us RM30 for the buffet.


The so-called Menu: Satay, Nasi Impit, Kuah Kacang, Rendang, and Thosai.

p/s: Rumors said that the 'organizer' wants to cook for this event. Thank God it was canceled. I can't imagine how the taste like. Yeay! I can have my RM30 back!

16 comments:

Redbloodsnow said...

Hahahahaha...thank to Allah it been cancelled kan yunk..hehe

leh dpt rm30 for free :P
wat topup kedit for sebulan, dh lepas tuh..hiksss :D

CAHAYA said...

Haha. Betul sangat tu red! Sehari makan pun paling kuat RM5 je. Dia nak tutuh RM30 satu hari. Baik makan kat fancy restoren jek.

Skullsplitter said...

erm.. nice blog! Erm better you give me that RM30. Duit raya. Can? Huhu~

skullsplitter

CAHAYA said...

skullsplitter,

thanks! Ape pulak duit raya. Kita kan selalu jadi posmen, mana duit raya kita?

p/s: encik belum raya lagi dengan kita ni, dah nak abis raya dah ni.

Faisal Admar said...

ala. only 3 pieces of red notes lah. no big deal :P

we paid rm40! :P

CAHAYA said...

Still. It can cater me for 6 days okay. My lunch only RM5 per day.

mummysyafie said...

RM30 each person?? mak aii..ingat kan free je..

*ada ka free nowdays...even masuk toilet pun kena bayar*

etomyam said...

fuyoh, depavali pong keje...produktif, sungguh produktif

Ad Rifza said...

AD lagi best jamuan raya bayar 10 inggit jer..then makan sampai takleh makan sbb kenyang...haha...
Thanks coz sudi menjenguk my blog... Salam bloggers...

Skullsplitter said...

Duit raya? Huhu~ ape kate saudari je yg bagi encik ini. Selamat hari raya. Salam skit. Hehe.

skullsplitter

BasH said...

kadang mcm best lak kalo dpt duit balik...bleh makan yg lebih menjimatkan..heh

CAHAYA said...

mummysyafie - tiada yang percuma di dunia ni. Huhu.

etomyam - tulah, bekerja satu Ibadah tu.

adrifza - RM10 je? Wah! Jimat. Kat KL ni semua atas RM50, itu dah kira bagus kalau RM50 ke bawah. Thanks. Salam bloggers.

skully - wah! saya bercakap bagi pihak posmen² sedunia. mana duit raya eh? Salam boleh ke? Ada orang jeles nanti.

bash - best! kalau habis kat tangan sendiri lebih puas hati.

Suka Bebel said...

appaa daaa,collect duit banyak2 tapi beliau masak sendiri?mesti bajet untung tak banyak lantas beliau cancel terus jek.hehe...

CAHAYA said...

begitulah kejadiannya. bila dah tak untung, kensel lah! kalau untung, mesti ON punye!

Faisal Admar said...

hehe jimat cermat ye. sure kaya nih!

CAHAYA said...

faisal,

kaya tu terbahagi kepada dua, satu - kekayaan materi iaitu harta benda, duit dan sbgnya yang kita nampak. kedua, kekayaan yang boleh dibawa dan digunakan utk dunia dan akhirat.

p/s: doakan saya dpt kedua2nya. thanks!