Saturday, March 14, 2009

Sticky Note: UPDATE! Bloggers' Gathering!

(This is sticky note. Please scroll down for other posts.)

We had fun at the 1st bloggers' meet-up. Lets meet again, shall we? And for those who missed the 1st one, do come and join us. Details are as below.

Tempat : FRIM, Kepong (kawasan rekreasi & perkelahan, bersebelahan anak sungai - ada dua pondok disitu)
Tarikh : 14hb Mac (Sabtu)
Masa : 11 pagi - 2 petang

Jom! The more the merrier.

60 comments:

Luth Textile said...

buatla gath kt penang

HEMY said...

dua2 tarikh tak available...huuuu

CAHAYA said...

luth.textile,

insyaAllah. kalau ada rezeki next time. :)

---------------------------------------------

hemy,

yeh? takpe, insyaAllah there always next time!

Faisal Admar said...

7th Chalet Pakya at Sungai Petani :)

14th Joseph's gathering.

Sigh.

CAHAYA said...

Sigh.

Too bad you cant make it. :(

Ad Rifza said...

AD jauhhhh...uhukk...

CAHAYA said...

Kalau dekat dtg tak?

en_me said...

seronok jumperr kawan kawan blogger.. yg jauh kita dekatkan, yg dekat kita rapat rapakann.. kannns akak cahaya tewwww

CAHAYA said...

en_me join tak?

Redbloodsnow said...

uiiii..kalo zie kat sn mmg kompom Zie gi menyemakkan diri kat gathering tuh gaks...hikhikhik

:P

CAHAYA said...

haha. next time kite buat kat Kuching pulak! Cahaya akan ke Kuching this 19hb. :)

mummysyafie said...

part gath gini lah malu..hihihi..tapi mahu!

CAHAYA said...

jom lah mummysyafie! jom2, bawak abg ngan wawan sekali. :)

DrSam said...

Update: memang confirm 7 dan 14 kita berkumpul di Ikano. Dua tarikh tersebut dipilih kerana ada yang hanya boleh datang pada 7hb dan ada yang 14hb shj. Saya, Insyaallah dua-dua datang.

CAHAYA said...

Okay! Thanks for the update. InsyaAllah will be there on Saturday. :) See ya.

Hazrey said...

Aku?

CAHAYA said...

Jom lah!

Hazrey said...

Give me a business class ticket, accompanied by a hot stunning girl to be my chaperon and i will be there. Wah wah, demand lah pulak, ngalahkan pondan. Hahah..

I cant because you are CAHAYA.

They say, only when you are in the after world - barulah - I see the light.. hahahah

CAHAYA said...

Hazrey,

You're bad! Haha. Obviously we can't accommodate your demands. Too bad we have to miss you on this gathering. Perhaps there always will be another one in JB. Itupun kalau you belum jumpa CAHAYA la kan? Haha.

p/s: If you do see the LIGHT, ingat Tuhan! :P Hish! Choi.

Shaffik said...

Tak dapat join laa. Jauh..kita kat JB..

CAHAYA said...

Next time maybe. :)

MariaFaizal said...

Hi dear,
I look forward to another bloggers meet-up. It was fun just now & it's really nice knowing you Cahaya. Others too!

Cheers!

haritz said...

sorry cahaya, tadi ym kat u mcm boleh pegi last2 kontena tak penuh2..melepas lah saya. Sorry yer sebab dah janji td tp tak dtg.

Wahidah said...

mcm besh jer..tp br perasan la..maybe nak join yg 14th mac nantii

This is Mine said...

kak!!!!

sgt2 enjoy gathering td!!!

mekasih byk!!

ngee~~

CAHAYA said...

Kak Maria,

Nice knowing you too. I had fun. :) Can't wait for the next one.

----------------------------------------------

haritz,

it's ok. Lain kali mungkin. :)

CAHAYA said...

Wahidah,

Come and join us on the next one. :) Tunggu update yer. :)

--------------------------------------------

Farah,

Glad that you enjoyed it. Me too. :) Thanks everyone.

arsaili said...

salam..wahhh besnyaaaa

CAHAYA said...

yes! best sangat arsaili. :)

Jard The Great said...

dnt forget to post bout it k?? hehehe

CAHAYA said...

Jard, come and join us okay on the 14. :) I will update about the location later. :)

iNsOmNiAc said...

nak ikut! hehehe... *muka x malu* ;p

CAHAYA said...

jom. lets meet. :)

al-hussaini said...

usaha yang baik...

tapi jauhlah CAHAYA...

sampaikan salam pada mereka nanti ya...

Nem0 o0h Nem0 said...

nk join lehh?? tp TBA kt ner??

CAHAYA said...

al-hussaini,

Jauh eh? Takpe, nanti Cahaya dekatkan. Lol. :)

-------------------------------------------------

Nemo,

Boleh! Jom. TBA (To be announced). Sorry. Nanti Cahaya update mana tempatnya yer. :) Ada cadangan tak?

izan said...

cahaya...

aduhaii... teringin nak pegi. tapi time tu k zan pg kuantan lah pula(cuti sekolah ni)... terkilan.

kena adakan kedua kali nanti...

Nem0 o0h Nem0 said...

buat kt klcc pun ok wat.. =p
xpun kt william..hahaha

CAHAYA said...

kak izan,

kalau nak diikutkan, ini yang ke2. insyaAllah ada yang ke3 nanti. :)

----------------------------------------------------

nemo,

klcc macam ramai la yang. nak tempat yang aman utk bercakap tanpa terpekik2. lol.

william banyak tikus dan perlukan bajet besar. haha. :P

*SiRibenMerah said...

Sis Cahaya---->>


I kat kedah lagi time neh.. hukhukhukhuk... postpone leh?? hahaha =P~

CAHAYA said...

SiRibenMerah,

Ye ke? Takpe, InsyaAllah ada lagi next time. Time siribenMerah ada kat KL kita buat lagi. :P

Dakjaat™ said...

kalau nak buat gathering .. buatlah kat pusat negara.. iaitu KL .. sebab .. kalau nak buat kat penang ke .. tempat lain ke.. susah kami yang berada di tempat lain ni nak datang .. lagipun bloggers2 yang tak pernah mai ke KL dapat gak merasa UDARA KL .. at least ada tujuan ke situ .. just pergi balek pun takpe bha..

so .. begitulah cadangan saya .. kalau nak buat kat negeri .. hoho~ saya amatlah tidak setuju..

a.b geldofg said...

nak dtg....bwa bekal boleh?

CAHAYA said...

dakjaat,

Saya di KL. :) Akan buat di area KL dan sama waktu dengannya. :)

Join yer nanti.

--------------------------------------------------

a.b geldofg,

sila2, kami semua bawa bekal. Pot luck ramai2. :) Sambil picnic.

zEn Eizan said...

cahaya, hotel TUNE tu berdepan ngan HILTON. dekat jer kt town.

CAHAYA said...

Thanks Zen Eizan. Thanks so much. Memang nak tahu sangat, sbb mak ayah balik ari tu tak jumpa. :)

So, dekat ngan Main Bazaar and Waterfront la yer? Dia ganti hotel ape eh?

zEn Eizan said...

erm, rasanyer x ganti mana2 hotel. tba2 je ade kat situ. zen baru je tau last week. lame jugak la carik hotel ni.

CAHAYA said...

Haha. Ye ke? Ingatkan ada ganti hotel mana2 tadi. Okay, thanks btw.

Kuching here I come. Yeay!

NaD said...

hep kak cahaya!!!???
nad di jemput ke tak dalam gath nie..??
tak mo le mnyibukz tetibe cam ri tu...
huhuhuhu!!!!

CAHAYA said...

ceh Nad, dtg je la. Jom2. Kite picnic. :) Vote kat Dr Sam's blog yer. :)

Looking forward to see u darl. :)

yOnnA said...

wow bestnya!!!
selamat bertemu dengan bloggers hehe

CAHAYA said...

Jom sekali Yonna!

Wahidah said...

wah buat gath la...bgs2

CAHAYA said...

mari join sekali Cik Wahidah! :P

DrSam said...

CAHAYA,
Dah update maklumat terkini. Tiada aral kita jumpa di FRIM besok. Harap kali ni FRIM tak hilang macam four court tempoh hari :)

Jumpa disana!

CAHAYA said...

Okay. Will update here too. :)

See ya!

mummysyafie said...

cahaya..akak ni..mahu tapi maluuu!!

kikikikikiki

CAHAYA said...

Alah, selalu camtu kan? :(

Wahidah said...

nk join tp tk tahu la that place....:(

CAHAYA said...

Lar ye ke? ada YM tak? jom borak!