Monday, February 15, 2010

A birthday is just the first day of another 365-day journey around the sun. Enjoy the trip.


Ya, esok hari lahir saya. Jadi hari ini hari terakhir saya berumur 28 tahun.

Saya kepingin makan kek di atas.

Saya akan makan kek keju blueberry Starbucks walaupun saya terpaksa beli sendiri. Rasanya RM8.90 takkan berikan lubang besar pada poket saya.

17 comments:

Inah said...

hey..one day i'll accompany u ok :)

breakup? dah tgk valentine's day movie? it was really light and enjoyable :)

I was alone and watch it here..don't really feel like a loser :P

Mimpi said...

Cambest je kek keju blueberry tersebut.

DrSam said...

birthdaygirl, you'll never walk alone if you invite Kak Z and me to wallop that yummylicious blueberry cake with you!

Happy birthday (for tomorrow) CAHAYA!

Noraishikin Mohd Salleh said...

happy b'day in advance my dear :) happy2 slalu k

CAHAYA said...

Inah - Thanks my dear. Think of catching the movie with my besties today. ;)


Mimpi - sangat best!

CAHAYA said...

DrSam - If there's a celebration, I'm sure will spread out the invitation. ;) Thanks DrSam.


Cikinto - Thanks thanks thanks.

Faisal Admar said...

baca komen inah, terus sekejap lagi nak pergi beli tiket Valentine. dengar kata, movie tu best sangat. ala-ala cerita Cinta (saya belum tonton lagi, tapi Sepi dah).

cahaya, harap lupakan saja cerita sedih ni ye. kita mulakan hidup baru di tahun baru ni :)

semoga berjumpa seseorang yang boleh membahagiakan hidup cahaya dan kekal sehingga ke akhir hayat.

p/s: kenapa ye melayu tak amalkan macam Cina, tak kawin dapat ang pao? jeles betol!

Faisal Admar said...

eh btw, happy birthday dear!

CAHAYA said...

Faisal - Haha. Saya tgk malam ni dengan best friend saya, Juita. Tak tengok review or trailer pun untuk cerita ni. Nak surprise la kononnya.

Saya takkan lupakan, itu pasti. Ini satu chapter best dalam buku saya. Cuma jarak jauh bukan strength terbaik saya. So better saya move on dan if our path cross again, we'll sure be together again.

p/s: Saya dapat angpao. best!

Thanks. Thanks. Hate that I'm joining the 29th-clan with you. Hehe.

_MindFreak_ said...

farah boleh belikan untuk kakak.
nak buatkan x pandai lagi...
heeee~

Happy birthday (in advance) kak!!
mish & love u always!!

:)

Nem0 o0h Nem0 said...

happy besdy ya kak!
break up time V day? nape? takpe byk lagi kat luar tu ya..

tkcr sis..

Wahidah said...

nk kena tgk gk citer valentine ne..isk3..

lupakan yg lama cr yg br..:P

Nite Garden said...

Break up? with or without him u r still happy and maybe happier. anyway happy birthday girl..

Porcelain Doll said...

Auwww... Come! Lemme take you to Starbucks for Blueberry Cheesecake. I'm serious here ok?

Happy birthday my dear.

catz said...

hi Cahaya,

happy birthday to you!
many happy returns ya.
oh..i baru je teringat nak pi starbuck mkn kek cheese blubery itewww..
sama plak eh..
jom nak??
kalaulah dekat kan..kan...
sorry to hear that u break up with him. takpelah..maknanya he is not for you. Tuhan nak temukan cahaya dgn org lain.sabar oke.
jgn sedih-sedih.
jom minum..

Kniedaz said...

Happy Birthday to you Cahaya!

CAHAYA said...

Thanks all for the birthday wishes. I got the cake yesterday. Senyum sampai telinga. ;)