Thursday, April 15, 2010

Back to school.

Decision has been made.


Aku akan bergelar student dalam masa 1 bulan. Woot!!!

17 comments:

Jard The Great said...

congratz!

CAHAYA said...

Jard - Thanks Jard. ;)

Adziim said...

Bolehlah beli beg budak sekolah.
haha~

CAHAYA said...

Adziim - Jenama Swan. Pastu kasut Bata. Eh, skang ni B.First. Hehe. ;)

Noraishikin Mohd Salleh said...

wah bestnya! study kt ne? amek pe?

HEMY said...

tp still tak sama cm zamn study yg betul2 student dulu..kecuali ko wat full time la

balqissy said...

oh, congrats! n all the best ;)

p/s: sis, ntah2 kite study tmpat same? *wink* *wink*

CAHAYA said...

Cikinto - Sambung Master. Kat UTM. ;) Wish me luck.


HEMY - Sama atau tak, aku ada student ID. That makes me a student. Lagi satu, aku tak rasa aku sesuai di kalangan toyboy muda2. Hehe. Silap2 aku kena charge pedophile nanti.

CAHAYA said...

balqissy - Thanks. Awak study mana? ;) Sama ke?

mahpuzah said...

hey.. u mean utm skudai ke? penguin's dad mengaja kat utm. we live in jb.bolela jumpe. penguin pun la ni keje kat utm.

Kniedaz said...

wah..bestnya..jeles sbb nk sambung tp xberkesempatan dr segi masa huhu

tchersally said...

All d best sis!!

CAHAYA said...

mahpuzah - nope. UTM KL. Jauh sangat Skudai tu sayang.


Kniedaz - Dah lama tangguh. Nak tunggu takut tak terbuat pulak. :)

CAHAYA said...

tchersally - Thanks so much. ;)

Faisal Admar said...

kniedaz, kalau tak sempat dari segi masa tu kureng bersetuju :) patut kita yang tentukan masa, bukan masa tentukan kita :P sila register bulan oktober ni di usm ok? :)

eh, terkomen orang pula! haha.

all the best kin!

Ju-Jue On the Line said...

wah congrats..further ape beb?amik mba ker

CAHAYA said...

Faisal - Hehe. Takpe, boleh jadi peng-counter comment blog ni. ;) Agree, masa bukan penghalang. Mesti cukup punya. Kena atur elok2.

Thanks so much!


Ju - Sambung master. Tengah tunggu jawapan. Either Engineering, Science or MBA.