Monday, May 24, 2010

Am i HOT n SexY?????????

kalau ikutkan, panjang lagi komen diorang. tapi screen tak muat.

Ini merupakan status Facebook aku petang tadi. Ofismate aku buat kerja gila mengupdate status orang lain yang tak log out Facebook bila keluar ke toilet atau break.

Jadi, aku mangsa terbaru.

Mula-mula nak marah gak. Tapi lama-lama, aku play along dan gelak sekali dengan diorang. Pandai betul kawan-kawan aku buat aku gelak. Good mood terus aku hari ni.

Korang good mood tak?

15 comments:

HEMY said...

hahaha..ingatkan aku nye opis je ada camni..ahaha

Mohd Adziim said...

haha~
kawan2 ofis...macam2 diorang buat nk kenakan kita.

zamspotte said...

jahatnya....

Faisal Admar said...

good! :) walaupun monday is not my fave :)

yummien straggy said...

kawan kawan opis sangat kreatif menggembirakan org..haha!

my.mastura said...

kinaaahhh!!!!

waahh...jumpa gak blog ko ni..:D

iNsOmNiAc said...

owh God, u got a serious prankster there in ur office :D lol!
thanks for sharing this, gurl :) glad to know u had a good monday...

Kniedaz said...

hehe..kat sini diorang akan upload gambar pastu komen berjela..nasib la sapa jadi mangsa..

CAHAYA said...

HEMY - budak ofis aku semua dah hampir retarded. hahaha.


Adziim - Tu la pasal. Terlupa logout terus keluar status macam2. Skang ni kena ingat je setiap kali nak keluar. ;)

CAHAYA said...

zamspotte - Nakal kot. ;)


Faisal - Good to know. Monday is my 5th day of work. So, me likey! ;)

CAHAYA said...

yummien - Kreatif sangat sampai rasa nak ketuk kepala sorang2. Geram! Haha.


mas - Mas!! Ah, segannya.

CAHAYA said...

insomniac - Yeah! It has been going on for a while now. But I have to keep reminding myself everytime I'm away from my PC. They're so damn quick! ;) All in all, my Monday and other day has been great with them! ;)


kniedaz - Oh. Gambar ke? Lagi funny. ;)

Nad said...

ahahahahahha!!!!!comel!!!!

SUXX said...

bahaya gak ye. nasib aku belum kena.

Ad Rifza said...

Owhh ad komen memula...ekekeke...