Sunday, August 22, 2010

Blank.

Blank dah nak makan apa untuk berbuka dan bersahur. Bagi menu boleh? Tapi jangan yang pelik-pelik lah. :)

10 comments:

Faisal Admar said...

nasi panas-panas, kari ikan ikan kembong makan dengan kicap, ikan goreng dan ulam cicah dengan sambal belacan?

Mohd Adziim said...

Makan buah je untuk sahur ngan minum air suam banyak2. haha~

CAHAYA said...

Faisal - Woa! Nice combo. Thanks. :)


Adziim - Err, penah try tahun lepas. Sakit perut cherry berry sebab terlalu banyak fibre. :)

MariaFaizal said...

akak practisekan makan kurma at least 7 of them
Than air suam byk2. That's it!

MariaFaizal said...

Then, air suam.. correction :)
Happy fasting Cahaya!

Wahidah said...

blank eik keen..yg wai ne dh bersusun senarai makanan..hahaha

@xiM said...

buat SIAKAP STEAM LEMON,TOMYAM SEAFOOD ngan Telur Dadar..pehhhh..sedapnya!!

Nem0 o0h Nem0 said...

still diet lg ker sis?mkn jek yg kenyg utk perut..sy pun tk tahu nak suggest ape sbb duk ngn family so tkyh nak pk berbuka nk mkn ape.semua dah ade..hehe

CAHAYA said...

Sis Maria - Good menu. Penah try jugak. :) Air suam memang kena banyak sebab cuaca tak menentu sejak dua menjak ni.


Wai - Selamat memenuhi list makanan2 yang nak dimakan yer. :)

CAHAYA said...

Axim - Isk, sedapnya Telur Dadar dengan Tomyam. Nak cari lah malam ni. Sedapnya!


Nemo - Tak diet dah. Maintain je. Hehe. :)