Monday, August 24, 2009

Do you feel it too?


True enough.
I end-up writing crap, plus with lotsa grammatical errors. LOL. ;)

1st Day puasa kat ofis, macam mana?

16 comments:

Faisal Admar said...

someone adored sylvia plath before :)
hmm.

first day puasa was ok.
first day puasa at work, is different!

i'm need to choose parking later for my house.
i wonder why the old plan can't be used.
sigh.

Jard The Great said...

dah third day.. ehehe.. ok ja.. will survive yeah!

CAHAYA said...

Faisal,

How different your puasa?

Choose parking? Old plan? Hmm. Choose wisely, okay?

--------------------------------------------------

Jard,

Yep! Dah third day. Kat ofis macam mana? Okay?

Faisal Admar said...

hehe nothing much.
just that not as tiring as last year :)

maybe lots of rain.

done choosing parking :)
yay!

dukunlintah plk said...

1st day puasa stuck dlm bilik meeting (aok lah ya, body jak stuck tp jiwa menerewang di dlm alam siber).. ahaha thats the beauty of tecknology :p

Power Renjis said...

air ECPI bagus..sy dah guna 3minggu..minggu pertama dah nampak kesan sampingan..mybe lagi baik rujuk pakar..sy hanya pengguna je

CAHAYA said...

Faisal,

Yeah! Not as tiring as last year. Time fly faster in afternoon shift. ;)

Gloomy weather might contribute to the coolness. In my heart too. :P

What parking are you talking about actually, meh?

CAHAYA said...

dukunlintah plk,

Stuck dlm meeting ke? Huhu. Kesian. Takpe, jap lagik sungkei awal dr KL owh. ;)

Jiwa raga kami di ofis terlekat pada movie2 dalam 'My Network Places'. Haha. Internet lembab, selembab cuaca. :P

CAHAYA said...

Power Renjis,

Kesan sampingan macam mana? Hmm. Ramai yang suggest jugak air ni. Tapi, mahal woo. Makan 3 hari tu satu botol. Huhu. Blom sanggup lagi kot. Lain lah encik PR, royalty berlawan dengan dinasour kat Tokyo tu banyak lagi. ;)

ije said...

ije puasa holiday kat umah. haha. sgt ok. tapi busan dowh.. tgu waktu berbuka. adei

balqissy said...

today is my first day buka puasa at class *sigh*

yOnnA said...

first day di office,stay survive ni kak hahaha.
padahal perut dah memulas da ni.

happy fasting kakak :)

CAHAYA said...

ije,

Haah. Cuti sekolah kan? Jelesnya tgk orang cuti. Bosan jugak kalau kat umah kan? Nak tunggu time tak sampai2. ;)

--------------------------------------------------

balqissy,

Alahai, ye ke? Ada lagu dendang perantau tak kat background? Cahaya buka puasa kat ofis ada lagu 'Dendang Perantau'. Sedih woo.

CAHAYA said...

Yonna,

Kawan2 akak kat sini dr jam 1.30ptg dah citer nak makan ape. Kelakar tgk 'budak2' berpuasa.

**Budak la sangat kan? 30an semunya tapi baru nak belajar puasa.

HEMY said...

first day rasa janggal skett..tp besa je..hehehe...

crap is still updating the entry...heehhe

CAHAYA said...

HEMY,

Janggal macam mana? Hehe. Yeah! Crap will always be crap. ;)