Sunday, May 23, 2010

It's official.


I hate weekend driver. I can't quite understand why some people chose to drive slower than usual during weekend. Some of us have to work lah!

14 comments:

Mohd Adziim said...

Ahad pun kau kerja?

CAHAYA said...

Adziim - Aku keje 5 hari seminggu. Tapi cuti aku tak pernah hujung minggu. ;)

Muhammad Safie said...

sabar la ekk

Jard The Great said...

erk.... sian kamu.

CAHAYA said...

Safie - Dah sabar beberapa bulan. Tak boleh handle dah. Haha. ;)


Jard - Yeah! Orang lain boleh relaks2 kat rumah. Aku tgh keje sampai kul 10mlm nanti. Huhu.

i.am.belle said...

aku tetap tak suka hari biasa ke hari minggu orang bawa keta slow macam pegi makan angin kat genting highland :[

CAHAYA said...

belle - Haha. Yang peliknya, orang yg turun naik genting tu bawak kereta macam setan. Takda maknanya nak bawak slow2. Yang jalan rata kat KL ni je slow nak mampus. Geram btol aku!

ije said...

haha. they are enjoying themselves on weekend.

CAHAYA said...

ije - If they want to enjoy. Go see a movie or go bowling. Not 'loitering' on the road with their fancy cars. Haha. ;)

F A R Y N said...

weekend,boleh cuci mata kot...
weekdays,tak sempat =D

CAHAYA said...

faryn - Kat luar kan panas terik. Lepas tu, kat highway. Nak cuci mata apanya? Tak faham aku. Haha. Aku punya teori skang ni, bila weekend, kaki diorang tak boleh nak tekan lebih 50km/j dan steering diorang tak leh jalan straight. Mesti nak bengkang bengkok.

Suka Bebel said...

Malaysian drivers memang macam macam perangai yang menyakitkan hati...

CAHAYA said...

Suka Bebel - Hehe. You're not Malaysian eh?

[danial][ma] said...

hej! Cahaya...over here we have to drive 20 mph only in the city centre and surrounding areas...;-)