Monday, August 16, 2010

5 Ramadhan.


Bila orang cakap membazir tu amalan syaitan. Tolonglah dengar.

11 comments:

HEMY said...

pergh..sangat seswai gambar ni ngan entri pendek ni..ahahaha

yonna said...

mmg sedar,tapi bila sampai bazar.... hancur lebur azam haha tp akan cuba sedaya upaya lah habiskan :D

CAHAYA said...

HEMY,

Hehe. Gambar ihsan google. Tak reti aku nak berbuka dengan meja penuh makanan.


yonna,

Kan? Tapi akak ada adik yang ingatkan. Kalau adik akak lupa, akak plak ingatkan. So, insyaAllah tak terlebih dan tak terkurang.

suezen said...

betul2..membazir amalan syaitan...buat takat nih...alhamdulillah..takde membazir lagi..:)makanan sume habis hingga ke supper:P

Kniedaz said...

skang tengok makanan pun tak lalu..so takla mengamalkan amalan syaitan ini

J.M.R said...

mak ai..juadah kat umah sapa tuuuu?????

CAHAYA said...

Suezen - Alhamdulillah. Awak shopping kat bazaar mana kali ni? Sri Gombak punya tak berapa cunh lah!


Kniedaz - Alahai, ciannya. Awat tak lalu? Take care yer.

CAHAYA said...

JMR - Haha. Kat hotel kot tu. Ambil dari google je.

Nem0 o0h Nem0 said...

nyumnyumm..
pose kali ni sy mkn ala kadar je,cam pelik tp itu realiti..haha

theblabber. said...

slurppp..

selamat puasa, cahaya!! lama tak dgr citer.

CAHAYA said...

Nemo - Betul la tu. Puasa kali ini lain dari yang lain. Makan tak berapa banyak. Mengumpat pun dah kurang. Hehe.


theblabber. - Salam miezi. Lama tak nampak. Ingatkan dah tak blog dah. How's life di negara orang? Sure best! Salam Ramadhan to you.